Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare a site-ului nostru asigurari-oferete.ro, continuarea utilizării site-ului reprezintă acordul dumneavoastră dumneavoastră asupra acestor Termeni și condiții. Compania noastră își rezervă dreptul de a actualiza oricând acești Termeni și condiții, fără o a afișa o notificare prealabilă și fără a publica motivele.
Serviciile noastre sunt destinate persoanelor majore, care din punct de vedere legal sunt capabile sa incheie contracte.

1.Drepturi asupra conținutului site-ului

asigurari-oferte deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o altă formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea asigurari-oferte, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul în orice moment fără nici o informare prealabilă.

2. Comunicarea cu vizitatorii site-ului
Metodele prin care vizitatorii site-ului ne pot contacta sunt: adresa de e-mail, număr de telefon (inclusiv whatsapp), formularele prezente pe site.
Scopul acestei contactări este pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru solicitarea ofertei de preț, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.
Inițierea contactului de către d-voastră reprezintă consimțământul dumneavoastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitat

3. Definiții
Dacă găsiți în cadrul Termeni și condiții, ”Dvs.” sau ”Utilizator” se referă la dvs., utilizatorul site-ului, al conținutului, produselor și serviciilor aigurari-oferte, iar ”al Dvs.” va fi interpretat corespunzător. Mai mult ”Noi” și ”asigurari-oferte” se referă la asigurari-oferte, iar ”al Nostru” și ”al asigurari-oferte” va fi interpretat corespunzător. ”Datele utilizatorului” se referă la datele cu caracter personal ale utilizatorului care pot fi colectate de Noi pe site-ul Nostru asigurari-oferte.ro ”Site-ul Nostru” sau ”website-ul Nostru” se referă la site-ul ”asigurari-oferte.ro” și la toate paginile asociate cu acesta.

4. Servicile noastre
asigurari-oferte.ro vă pune la dispoziție următoarele tipuri de asigurare: de viață, de sănătate, de locuință, de malpraxis sau auto, dar dacă aveți nevoie și de un alt tip de asigurare vă stăm la dispoziție.

5. Neangajarea răspunderii
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor asigurari-oferte. asigurari-oferte nu va acorda nici o garantie referitoare la

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, asigurari-oferte nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.
Continutul paginii web asigurari-oferte, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea asigurari-oferte nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.