Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare a site-ului nostru asigurari-oferete.ro, continuarea utilizării site-ului reprezintă acordul dumneavoastră dumneavoastră asupra acestor Termeni și condiții. Compania noastră își rezervă dreptul de a actualiza oricând acești Termeni și condiții, fără o a afișa o notificare prealabilă și fără a publica motivele.
Serviciile noastre sunt destinate persoanelor majore, care din punct de vedere legal sunt capabile sa incheie contracte.

1.Drepturi asupra conținutului site-ului

asigurari-oferte deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o altă formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea asigurari-oferte, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul în orice moment fără nici o informare prealabilă.

2. Comunicarea cu vizitatorii site-ului
Metodele prin care vizitatorii site-ului ne pot contacta sunt: adresa de e-mail, număr de telefon (inclusiv whatsapp), formularele prezente pe site.
Scopul acestei contactări este pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru solicitarea ofertei de preț, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.
Inițierea contactului de către d-voastră reprezintă consimțământul dumneavoastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitat

3. Definiții
Dacă găsiți în cadrul Termeni și condiții, ”Dvs.” sau ”Utilizator” se referă la dvs., utilizatorul site-ului, al conținutului, produselor și serviciilor aigurari-oferte, iar ”al Dvs.” va fi interpretat corespunzător. Mai mult ”Noi” și ”asigurari-oferte” se referă la asigurari-oferte, iar ”al Nostru” și ”al asigurari-oferte” va fi interpretat corespunzător. ”Datele utilizatorului” se referă la datele cu caracter personal ale utilizatorului care pot fi colectate de Noi pe site-ul Nostru asigurari-oferte.ro ”Site-ul Nostru” sau ”website-ul Nostru” se referă la site-ul ”asigurari-oferte.ro” și la toate paginile asociate cu acesta.

4. Servicile noastre
asigurari-oferte.ro vă pune la dispoziție următoarele tipuri de asigurare: de viață, de sănătate, de locuință, de malpraxis sau auto, dar dacă aveți nevoie și de un alt tip de asigurare vă stăm la dispoziție.

5. Neangajarea răspunderii
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor asigurari-oferte. asigurari-oferte nu va acorda nici o garantie referitoare la

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, asigurari-oferte nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.
Continutul paginii web asigurari-oferte, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea asigurari-oferte nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.